€ 1195000
Villa in ISTAN
Omschrijving

Prachtige villa met spectaculair uitzicht op Cerros del Lago Istán, op slechts 8 km van het centrum van Marbella.
Het pand is gebouwd door de huidige eigenaar en biedt een ongeëvenaard panoramisch uitzicht vanaf de verhoogde locatie.
Als u binnenkomt via de gang met hoog plafond, wordt u verwelkomd in een ruime open woonkamer die verbonden is met een ruime familiekeuken met een speciale ontbijtruimte. De accommodatie beschikt over een overdekte veranda waar u het hele jaar door kunt dineren.
Het pand maakt indruk met een volledig uitgerust Zuid-Afrikaans poolhouse met rieten dak.
Alles is ingericht met een complete bar, professionele barbecuefaciliteiten en een gootsteen met warm en koud water, waardoor het podium ontstaat voor sociale amusementservaringen.
Het zwembad is verwarmd, wat de aantrekkingskracht van het pand in alle seizoenen vergroot.
Op de begane grond bevinden zich twee goed ingerichte slaapkamers, elk met een eigen badkamer voor maximaal comfort. De bovenverdieping doet dienst als privéverblijf en beschikt over een master suite compleet met een extra grote badkamer, een open terras en een veelzijdige bonuskamer geschikt als kantoor of extra kleedkamer, compleet met kasten.
De begane grond, met directe toegang vanaf de straat en de garage, heeft een grote woonkamer met speelhoek en een secundaire televisiekamer met bar. Op deze verdieping bevindt zich ook een grote slaapkamer met eigen badkamer en een aparte was- en opslagruimte. Enkele van de voorzieningen zijn centrale verwarming, airconditioning en elektrische rolluiken door de hele villa.
De toegankelijkheid wordt beheerd met twee onafhankelijke ingangen: de bovenste leidt naar een parkeerplaats en de onderste biedt directe toegang tot de garage.
Het is nu geprijsd om snel en tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding te verkopen.
Deze villa vertegenwoordigt een prachtige combinatie van luxe, comfort en design, waardoor het een opvallende verschijning is op de vastgoedmarkt van Marbella.

Specificaties
Faciliteiten
Zwembad
Categorie
Beveiliging
Huidige Staat
Keuken
Klimaat
Ligging
Meubels
Parkeren
Tuin
Uitzicht
Voorzieningen
Zonorientatie
Extras
Extras
Extras

Stel een vraag of maak een afspraak om deze woning te bekijken.

Vergelijkbare Woningen

€ 1195000

Villa in ISTAN

€ 339000

Townhouse Calahonda

€ 1.050000

Villa El Rosario