€ 2.295000
Villa El Paraiso
Omschrijving

Dit is een exclusief woonproject: 9 luxe privé villa’s zijn gelegen in een van de meest gewilde gebieden aan de nieuwe Golden Mile, op slechts enkele minuten van de prestigieuze jachthaven van Puerto Banús en de stad Marbella. De villa’s worden omgeven door uitgestrekte groene ruimtes en bevinden zich op een afgelegen, rustige locatie op een bevoorrecht perceel op het zuidwesten met panoramisch uitzicht.
Direct naast de mooiste stranden van Marbella, verschillende schilderachtige, bekroonde golfbanen en tal van lokale voorzieningen.
Het eigentijdse architectonische ontwerp van de woningen valt op en biedt individualisten en gezinnen een perfecte, prestigieuze woning in een harmonieuze en comfortabele woonomgeving.
Het natuurlijke licht dat elk van de gebouwen binnenstroomt, de hoogte van de plafonds en de hoge kwaliteit van de gebruikte bouwmaterialen zijn slechts enkele van de vele exclusieve kenmerken van deze villa’s.
De locatie van het project is uniek spectaculair en de zuid/zuidwest georiënteerde oriëntatie maakt optimaal gebruik van de talloze uren zonneschijn aan de Costa del Sol. Om optimaal te profiteren van de prachtige panoramische uitzichten en adembenemende zonsondergangen, werd tijdens de planningsfase speciale aandacht besteed aan de oriëntatie van de villa’s.
De villas zijn klaar voor gebruik.

Specificaties
Faciliteiten
Zwembad
Categorie
Beveiliging
Huidige Staat
Keuken
Klimaat
Ligging
Meubels
Parkeren
Tuin
Uitzicht
Voorzieningen
Zonorientatie
Extras
Extras
Extras

Stel een vraag of maak een afspraak om deze woning te bekijken.

Vergelijkbare Woningen

€ 1.050000

Villa El Rosario

€ 1.485000

New Built Villa Hacienda las Chapas

€ 2.300000

Nieuwbouw villa Benahavis