€ 2.300000
Nieuwbouw villa Benahavis
Omschrijving

La Finca de Jasmine is een omheinde villa gemeenschap gelegen in de heuvels in het lagere Benahavis. Gelegen in een driehoek tussen Marbella, Estepona en het bergdorp Benahavis biedt dit unieke project rust, adembenemende panoramische uitzichten en omarmt het de natuurlijke organische omgeving.
Men noemt dit ook wel de Gouden Driehoek.

Een uniek project dat een “lock and leave” villaconcept biedt met een gemeenschapsbijdrage inclusief 24-uurs beveiliging, onderhoud van het prachtige terrein met een overvloed aan olijfbomen, exclusief gebruik van het clubhuis inclusief verwarmd binnenzwembad, volledig uitgeruste fitnessruimte, kantoorruimte en sauna, en volledig onderhoud van uw privétuin en zwembad.

De modern ontworpen villa’s, gelanceerd in 2021, omarmen de natuurlijke elementen, ontworpen om het adembenemende uitzicht te maximaliseren en met 7 villa-ontwerpen om aan alle behoeften te voldoen, blijft er veel vraag naar deze ontwikkeling. Wij presenteren nu november 2023 fase 7 aan u.

Deze villa’s zijn gebouwd volgens de hoge standaard die van deze ontwikkeling wordt verwacht en combineren moderne, open ontworpen woningen met naadloos wonen waardoor u ten volle kunt genieten van de natuurlijke omgeving en het adembenemende uitzicht.

Deze gloednieuwe ontwikkeling bestaat uit moderne en eigentijdse woningen met organische en natuurlijke elementen passend bij de omgeving.
Elke villa heeft een groene mediterrane tuin en een privézwembad.
De ontwikkeling is gelegen in het hart van Benahavís, op slechts een paar minuten afstand van Marbella en Estepona.
Het is een van de meest opwindende luxe woonprojecten in vele jaren.

Specificaties
Faciliteiten
Zwembad
Categorie
Beveiliging
Huidige Staat
Keuken
Klimaat
Ligging
Meubels
Parkeren
Tuin
Uitzicht
Voorzieningen
Zonorientatie
Extras
Extras
Extras

Stel een vraag of maak een afspraak om deze woning te bekijken.

Vergelijkbare Woningen

€ 1.050000

Villa El Rosario

€ 1.485000

New Built Villa Hacienda las Chapas

€ 2.300000

Nieuwbouw villa Benahavis