€ 364.300
Apartment El Faro
Omschrijving

Dit is een nieuwbouw wooncomplex in El Faro, bestaande uit 186 woningen met twee, drie en vier slaapkamers, met een parkeerplaats in de garage en een berging bij de prijs inbegrepen.

Deze promotie bevindt zich in een unieke enclave in Mijas Costa, omgeven door vegetatie en tuinen, met spectaculaire gemeenschappelijke ruimtes, perfect om te genieten van vrije tijd met familie en vrienden.

Deze promotie heeft meer dan 13.000 m2 aan gemeenschappelijke ruimtes, waar u kunt ontspannen in de spa, zwemmen in de binnen- en buitenzwembaden, en de dag kunt beginnen of eindigen in de sportschool. Het heeft ook een Social Room waar je vrienden of familie kunt ontmoeten, een stedelijke moestuin en nog veel meer!

Dit alles is mogelijk dankzij de integratie van de Smart Home-kit, bestaande uit een Amazon Echo dot-luidspreker.

Het ontwerp van de woningen combineert veelzijdigheid en comfort dankzij de open ruimtes, zoals keukens met open eilanden geïntegreerd in de woonkamer met directe toegang tot de terrassen. Dit alles zonder de materialen van topkwaliteit te vergeten die worden gebruikt om de huidige esthetiek te bieden in lijn met het mediterrane design.

Kortom, dit is een plek waar u en uw gezin zullen wonen met alle comfort binnen handbereik en een hoge levenskwaliteit.

Specificaties
Faciliteiten
Zwembad
Categorie
Beveiliging
Huidige Staat
Keuken
Klimaat
Ligging
Meubels
Parkeren
Tuin
Uitzicht
Voorzieningen
Zonorientatie
Extras
Extras
Extras

Stel een vraag of maak een afspraak om deze woning te bekijken.

Vergelijkbare Woningen

€ 1.050000

Villa El Rosario

€ 1.485000

New Built Villa Hacienda las Chapas

€ 2.300000

Nieuwbouw villa Benahavis